سلامت


2 دقیقه پیش

لیپوماتیک

لیپوماتیک به عنوان یک روش مناسب برای لاغری موضعی شکم، پهلو، ران و اطراف ران ، ناحیه پشت، غبغب و بازو شناخته می شود ، لیپوماتیک در واقع یک دستگاه قدرتمند و هوشمند است که ...
2 دقیقه پیش

با شجاعت پایان همکاری منفعلانه نظام پزشکی با وزارت بهداشت را اعلام کنید

سلامت نیوز:رییس نظام پزشکی‌ مازندران با ارسال نامه ای به علیرضا زالی رئیس کل نظام پزشکی طرح تحول سلامت را همانند طرح مسکن مهر و پرداخت یارانه عمومی دانست و با تاکید بر ...



تغذیه/ سلامت لوزالمعده با رعایت رژیم غذایی


خراسان/ لوزالمعده، زیر معده قرار دارد و با حفظ قندخون به سلامت بدن کمک می کند. هنگامی که قندخون افزایش پیدا می کند، به رگ های خونی آسیب می رساند. به همین دلیل است که مشکلات پانکراس اغلب به دیابت نوع یک یا دو منجر می شود. از طرفی پانکراس با مصرف غذاهای ناسالم به آسانی آسیب می بیند؛ با این حال برخی مواد غذایی وجود دارد که در بهبود عملکرد پانکراس نقش دارد.نتایج بررسی های علمی نشان می دهد که برنامه غذایی غنی از میوه و سبزی، بروز سرطان پانکراس را کاهش می دهد.

کلم بروکلی
به نقل از سایت «نیوزویک»، این سبزی که یکی از سالم ترین گیاهان به حساب می آید، غنی از آنتی اکسیدان و ماده ای به نام سولفورافین است. کلم بروکلی کلسترول، مقاومت بدن به انسولین و استرس اکسیداتیو را کاهش می دهد. هر یک از این 3عامل باعث آسیب دیدگی پانکراس می شود. بررسی دیگری که در سال 2012 انجام گرفت، ثابت می کند که مکمل های کلم بروکلی به طور چشمگیری میزان تراکم انسولین در خون بیماران مبتلا به دیابت را کاهش می دهد.

گیلاس
برخلاف این تصور که مصرف میوه میزان قندخون را افزایش می دهد و برای مبتلایان به دیابت مضر است، مصرف میوه به ویژه گیلاس خطر دیابت نوع2 را کاهش می دهد. علت این امر، خاصیت ضدالتهابی است که آسیب های عروقی لوزالمعده بر اثر دیابت را کاهش می دهد.

سیر
سیر نه تنها برای سلامت قلب و عروق مفید است بلکه ضدفشار خون بالا و کاهش دهنده چربی است. این دو خاصیت کنترل گلیسمی و سلامت لوزالمعده را بهبود می دهد. نتایج تحقیق سال 2013 نشان می دهد که سیر، میزان قندخون ناشتا را متعادل می کند.

سوپ گوجه فرنگی
یکی از بهترین راه های پیشگیری از بروز سرطان لوزالمعده، مصرف میوه و سبزی است. گوجه فرنگی نیز غنی از لیکوپن است که عامل ضدسرطانی قوی است و می تواند بروز سرطان لوزالمعده را کاهش دهد. در این زمینه مصرف سوپ گوجه فرنگی توصیه می شود.

اسفناج
ماده ای به نام MGDG ماده قوی ضدسرطان است، زیرا مانع از تکثیر DNA در سلول های سرطانی می شود. نتایج بررسی های سال 2013 نشان می دهد که این ماده «MGDG» می تواند روند رشد سلول های سرطانی را کُند کند و همچنین باعث مرگ سلول های سرطانی شود.

ماست طبیعی
ماست طبیعی منبع عالی کلسیم است. علاوه بر آن دارای پروبیوتیک نیز است که از بروز عفونت جلوگیری می کند و در سیستم ایمنی بدن نقش دارد. مصرف این ماده، یکی از طبیعی ترین راه های محافظت از پانکراس و پیشگیری از آسیب دیدن بافت آن است.

انگور قرمز
این میوه سرشار از میزان بالای پلی فنولز و ریزوراترول است که سوخت و ساز کربوهیدرات ها را در بدن تنظیم می کند و روند انتقال گلوکز به سلول ها را بهبود می بخشد. این دو به طور موثر انسولین را متعادل می کند.


ویدیو مرتبط :
اثرات کاهش فست فود رژیم غذایی بر سلامت کلی بدن