سرگرمی


2 دقیقه پیش

دانلود بازی اندروید

اندروید (از یونانی: به معنای مَرد، انسان، شبه آدم یا رُبات (آدم آهنی))، (به انگلیسی: Android) یک سیستم عامل همراه است که گوگل برای تلفن‌های همراه و تبلت‌ها عرضه می‌نماید و ...
2 دقیقه پیش

بازی اکشن-ماجرایی اسطوره های کوچک/ Pocket Legends

آخرین خبر/ Pocket Legends یکی از جذاب ترین بازی های آنلاین اکشن و سرگرم کننده برای سیستم عامل اندروید است. باید اشاره کرد که این بازی، اولین و بهترین بازی کمپانی MMO است که موفقیت ...



دردسر کانال های همسریابی


دردسر کانال های همسریابیروزنامه نسل فردا/ تا دیروز صحبت از سایت‌ها بود،امروز کانال های تلگرامی هم اضافه شده است.کانال های همسریابی که بنا به گفته مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی ازدواج و تعالی خانواده وزارت ورزش و جوانان، به هیچ وجه مورد تایید این وزارتخانه نیست و به صورت غیر قانونی فعالیت می کنند.یک کانال تلگرامی، به تبع یک مؤسسه همسریابی برای دوشیزگان و دخترخانم‌های ازدواج نکرده و نیز خانم‌های جدا شده از همسر قبلی یا خانم هایی که شوهرشان فوت کرده، امکان تازه و مدرنی برای همسریابی فراهم آورده است. این امکان شامل مشخصات ظاهری، خانوادگی، تحصیلی، محل زندگی و علایق و سلایق خود را به اضافه مشخصاتی که در همسر مورد نظر جست و جو می‌کنند، در برمی‌گیرد تا از این رهگذر، احتمال ازدواج آنان افزایش یابد و خانواده هایی تشکیل شود.
چرا کانال را ترجیح دادم؟
یکی از کاربران کانال های همسریابی در این باره به نسل فردا می گوید:اولا که من نمی خواستم از این طریق ازدواج کنم و تنها در این کانال عضو شدم تا ببینم، وضعیت چگونه است.ثانیا وقتی سایت رسمی همسریابی تبیان، این همه مشکل و سلسله مراتب دارد و چنین کانال هایی به راحتی در دسترس است، عقل سلیم کدام را انتخاب می کند؟متاسفانه سایت تبیان، اطلاعات به شدت خصوصی را هنگام ثبت‌نام دریافت می کند.اطلاعاتی که هرکسی دوست ندارد در اختیار یک سایت قرار دهد و کمتر کسی است که به آن اعتماد کند.من به شخصه وارد سایت مزبور شده ام.قسمتی از آن، کاملا اعتقادات سیاسی و مذهبی داوطلب را کنکاش می کند که به عقیده من اصلا منطقی نیست.چرا باید به یک سایت تا این حد اعتماد کرد که عقاید شخصی را ابزار کرد؟ از سوی دیگر قسمت مهارت ها دیگر چه صیغه ای است؟مهارت‌های عملی ،هنری ،فکری و غیره به نظر من خنده دار است...
جامعه شناسان:تغییر ارزش ها بررسی شود
آسیه سرلک،جامعه شناس که موضوع پایان نامه اش در مورد معیارهای همسرگزینی بوده، در این باره به نسل فردا می گوید:انتخاب همسر،یکی از مهم‌ترین انتخاب‌های زندگی هر فرد است که می‌تواند مسیر زندگی او را تغییر بدهد و سرنوشت سال های بعدی زندگی را به شکل دیگری رقم بزند؛ اما پژوهش هایی که در سالیان اخیر صورت گرفته، نشان از تغییر الگوی ازدواج می دهد.به ویژه اطلاعاتی که سایت های همسریابی در اختیار پژوهشگران قرار داده اند.این پژوهش ها حاکی از آن است که ملاک اصلی پسرانی که واقعا به قصد ازدواج، وارد گروه های همسریابی شده اند، زیبایی بوده و دختران ملاک‌های مرتبط با توانایی مالی مرد و قابل اتکا بودن او را بیشتر ترجیح می‌دهند که این زنگ خطری برای ارزش های معنوی به شمار می رود.بنابراین جدا از اینکه کدام یک از این سایت ها مجاز فعالیت می کنند و کدام غیر مجاز،تغییر جدی ارزش ها باید مورد بررسی قرار گیرد.از سوی دیگر متاسفانه خلاء تحقیق میدانی در مورد افرادی که در بنگاه های همسریابی ثبت نام کرده اند و انگیزه‌های واقعی آنان وجود دارد.متاسفانه، در نبود اطلاعات شفاف، عده ای نتیجه گیری کلی می کنند که زنان با هدف ازدواج و مردان صرفا برای خوش گذرانی در این سایت ها ثبت نام کرده اند؛ در حالی که این اظهار نظر‌ها بدون منبع علمی و استنتاج منطقی بیان می شود.
دولتی ها:در دام کانال ها نیفتید
در همین راستا ، مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی ازدواج و تعالی خانواده وزارت ورزش و جوانان، هشدارداد: هیچ یک از کانال‌هایی که در تلگرام، درباره همسریابی فعالیت می‌کنند، مورد تایید وزارت ورزش و جوانان نیستند و جوانان در دام این کانال‌ها نیفتند.
ناصر صبحی قراملکی، افزود: هیچ یک از کانال‌هایی که در تلگرام درباره همسریابی فعالیت می‌کنند، مورد تأیید وزارت ورزش و جوانان نیستند، اما بعضی سایت‌ها از برخی دستگاه‌های دیگر مجوز دارند.وی در ادامه، گفت: 50 مرکز مشاوره تخصصی ازدواج مورد تأیید داریم که از امکانات بسیار خوبی برخوردار هستند. برخی از آنها سایت دارند و به صورت قانونی و تخصصی در فضای مجازی فعالیت می‌کنند؛ اما برخی از افراد از این سایت‌ها الگو برداری کرده و اصول اخلاقی و حرفه‌ای را مقداری زیر پا گذاشته‌اند.آنان فقط به فکر منفعت طلبی و پول درآوردن هستند.صبحی قراملکی افزود: حدود 10 کانال و گروه تلگرامی همسریابی - که فعالیت گسترده و کشوری دارند- را شناسایی کرده‌ایم و گروه رصد دفتر برنامه‌ریزی ازدواج، به عنوان مُراجع با مسئولان این کانال‌ها تماس گرفتند و در جلسات آنها شرکت کردند که بر اساس اطلاعات به دست آمده، فعالیت کانال‌های تلگرامی، به جز افزایش آسیب‌های اجتماعی، هیچ تاثیر دیگری نداشته است.
وی با بیان اینکه علاوه بر اقدامات قبلی در تعطیلات نوروز نیز یک گروه، مسئول رصد کانال‌ها وسایت‌های تلگرامی بود، گفت: اطلاعات لازم از فعالیت این گروه‌ها را به دست آورده‌ایم و قرار است چهارشنبه (25 فروردین ماه) نشستی با دستگاه‌های فعال در زمینه صدور مجوز، برای سازمان‌های مردم‌نهاد داشته باشیم تا اگر مجوزی دارد و فعالیتی در حوزه ازدواج و خانواده می‌کند، شرح وظایف آن مشخص شود و بتوانیم اقدامات قانونی را در ارتباط با آنها انجام دهیم.
صبحی قراملکی افزود: موسسات فعال در زمینه همسریابی، به چند دسته تقسیم می‌شوند.برخی از آنها از بعضی نهادها در دولت قبلی، مجوزهایی در زمینه فعالیت در حوزه فرهنگی جوانان دریافت کرده‌اند ولی هیچکدامشان متاسفانه توانایی، تخصص و صلاحیت لازم را ندارند. یکی از دلایل برگزاری نشست چهارشنبه هفته جاری، کسب اطلاع دقیق درباره این است که آیا آنها اجازه‌ فعالیت در حوزه همسریابی و ازدواج را دارند یا نه که قصد داریم شرح وظایف و اساسنامه‌ای که باید متناسب با آن فعالیت کنند، مشخص شود.
مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی ازدواج و تعالی خانواده وزارت ورزش و جوانان، اضافه کرد: کانال‌های تلگرامی ازدواج و همسریابی،مورد تأیید ما نیستند و تخصص لازم را ندارند. هر ادعایی مبنی بر برخورداری آنها از مجوز وزارت ورزش و جوانان صحیح نیست و جوانان مراقب باشند دردام این کانال‌ها نیفتند، بنابراین اگر فردی علیرغم اطلاع رسانی ما به این کانال‌ها اعتماد کند، خودش مسئول است.وی خاطرنشان کرد: فرآیند ازدواج و تشکیل خانواده، مراحل متعددی دارد. اولین مرحله، آشنایی دختر و پسر است و حداکثر کارکرد سایت‌ها و کانال‌های همسریابی می تواند ایجاد زمینه آشنایی دخترو پسر باشد. طی مراحل دیگر ازدواج، مستلزم ارایه مشاوره‌های روانشناختی تخصصی است که باید زیر نظر متخصصان و با موضوعیت مراکز مشاوره تخصصی ازدواج و تعالی خانواده تحت نظر وزارت ورزش و جوانان و یا سازمان نظام روانشناسی انجام شود.
صبحی قراملکی در پایان، گفت: فعالیت کانال‌ها و سایت‌های همسریابی، به عنوان یک روش آشنایی اگر ساماندهی و کنترل شود، ایرادی ندارد؛ ولی متاسفانه صاحبان آنها نه تخصص و توان آن را دارند و نه اطلاعات درستی از فرآیند ازدواج و خانواده دارند.

منبع:


ویدیو مرتبط :
دردسر خواهر ها اندیگ : دردسر برادها خخخ